rejo Creative Commons License 2006.02.16 0 0 1380

Katka!!

Végre megjelentél!!

Semmiképpen ne méregteleníts!!!! Az első hónapot mondjuk nekem is azt mondta a doki, hogy hagyjam ki, gondolom azért, hogy lássa, megjön-e egyáltalán, vagy legyen mihez viszonyítani, nem tudom, vagy tényleg kell pár nap míg kiürül a Diane, DE utána teljes gőzzel nyomuljatok előre apával!!

Mert nekem bejött!! Szóval egy hete lett egy pozitív tesztem, csak még nem akartam elkiabálni!(Nekem nincs olyan önuralmam, mint Rambókának, hogy kibírjam hogy nem mondom el:) A jövő héten megyek ultrahangra, ha akkor megerősitik, akkor már biztos!

pedig már három hónap alatt több apró ciszta fejlődött a petefészkeimben a fogigátló elhagyása után, de látod mégis lett valami, jövő héten kiderül, hogy mi. (Mondjuk elég szarul vagyok, görcsölök, meg beteg is voltam, félek hogy valami nem stimmel, de remélem a legjobbakat!)

Tényleg csúcsra jár ilyenkor a szervezet, ne hagyd ki ezt a jó időszakot!!

Rambóka, én csak a fejemben szeretnék rendet tenni, lassan kezdd kialakulni, vannak betegségek, melyek policisztás petefészket okoznak, de az azért nem PCOs. Én így értelmezem. A dokik rányomulhatnának erre a témára, és rendet tehetnének.

Javultak a görcseid?

Előzmény: katka28 (1378)