Na akkor tolom a Wales-i taborrol az infokat:
Minden evben rendezunk egy ilyet (illetve nekem meg csak ez lesz az elso mivel kicsik voltak a csemetek), es Fr.O-bol meg Hollandiabol is jonnek magyar csaladok. A Majusi benkholidej hetvegejen lesz, tehat Majus 26-29-ig egy nagy turista hazban. Ahogy mar mondtam kb 100 jelentkezo van eddig, es teljesen onellato modon vezetunk mindent - hazhoz hozatunk hozzavalot a kajahoz, de rota szeruen fozunk bogracs gulyast, stb. A gyerekeknek delelott es delutan is foglalkozas van, osszesen 4 csoport lesz 0 evestol 12 evesig. Minden evben egy magyar temakorre alapozzuk a tabort, iden a torokvero magyarok lesz a "theme". A gyerekek sajat keszitesu jelmezekkel egy kis eloadast tanulnak meg (nana hogy magyarul) az Egri csataval kapcsolatban amit a tabor vegen eloadnak. De lesz ezen kivul minden nap reggeli torna, neptanc, es ejszakai tura (elemlampakkal es szulokkel) a nagyobbaknak. A szuloknek egyik este egy szeminariumot tartanak a ketnyelvusegrol - ket nyelven. En az egesz piciket fogom tanitani - baba klubb - meg a nepitancot. Persze mindez nem ingyenes sajnos, meg a tanaroknak sem mivel szponzorok erre nincsenek, csakis magunknak illetve a gyerkocoknek csinaljuk. Idegen nyelvu asszonyok es urak lesznek boven, ok sem fognank unatkozni.
Ha erdekel tobb, irjatok privatba (foggggalmam sincs hogy kell ezt csinalni) es kuldok az e-mail cimetekre tobb es reszletesebb infot.
Nagyi: Te mikor josz? (Bar ne kiabaljuk el ugyebar, de mar nekem is nagyon korog a gyomrom a szilvas vagy turos gombocra...) Neked nem is lenne olyan messze Bristolbol a tabor, viszont sajnos semmi sem ingyenes ezen a foldon....
Hallottatok hogy jon a Kalyi Jag? Ismeritek? Feb 25 - London.
Sajnos a jogsi temahoz nem tudok hozzaszolni mert en mar marha regen csinalta, minden total mas volt. - Na, most sejthetitek a koromat. Azert nem vagyon olyan oreg am!!!!!
DTP