Az a bajom az öszi meg a kora tavaszi idövel, hogy mást se csinálok, mint mosok. A sport ilyenkor azt jelenti, hogy teremben is, uszodaban, evezös tanmedencében meg szabadtáren is van edzésük, minden nap rámboritanak egy adag szennyest es mindenböl rengeteg kell, mert hideg van és fel kell öltözniük. Elváltam és amig ovisok voltak, sokszor mentek hétvégén az anyosomékhoz meg a szüleimhez. Viszonylag sok szabadidöm volt. Most már nem mennek olyan szivesen a nagyszülökhöz, pár óra elég nekik, mert szivesebben vannak itthon.
Ugy érzem, nem birok kiszabadulni a mokuskerékböl, lesz valaha olyan, hogy saját magamra tudok elegendö idöt, pénzt, energiát forditani?
Azt tervezem, ha már 18-20 évesek elsznek, külön kéne költöznöm. Ha megérem :-(
Van aki ugy néz rám emiatt, mint egy gyerekgyilkosra.. Én szeretem öket, de nagyon fogok örülni, ha majd nekik kell rendet tarnaiuk maguk után...
Ti gondoltatok már arra, meddig fogtok együtt lakni a gyerekeitekkel? Ez penzfüggö dolog, mert nem tudok venni magamnak egy másik lakást, hiába sporok sokatm legfeljebb vidéken, de az komolyan foglalkoztat, engedjem-e öket majd önállosodni vagy üljek a nyakukon, mint annakidején az én szüleim.