mia0704 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 341

hűű de jó sokat írtatok. :)

 

tehát Velence: vagy oda, vagy visszafelé szeretnénk útba ejteni, egyszer már voltam ott, de akkor is csak úgy, hogy átutazóban voltunk, és "beugrottunk" pár órára. tulajdonképpen semmi konkrétat nem láttunk, besétáltunk a Szent Márk térig, közben volt fagyi, szőlő, stb, és visszasétáltunk, csak egyszerűen jó hangulata volt. Maradtunk volna tovább akkor, csak olyan zuhé kapott el minket, hogy rohantunk vissza a kocsihoz. szóval hogy Velencében oda- vagy visszafelé, és hogy mennyi időre térünk be, egyelőre képlékeny. a legjobb az lenne, ha a végén maradna annyi pénzünk, hogy 1 éjszakára megszállnánk a közelében, és az utolsó napot ott töltenénk.

 

Bologna: ez is olyan, hogy vagy odafelé lenne ésszerű, vagy pedig akkor amikor Modena/Maranello a cél. valószínűleg ez utóbbi lesz a végleges tervben.

 

amúgy a Ligur tenger partján már jártam, de akkor konkrétan a San Remo rally volt a cél, és pár órára mentünk át akkor Monacoba, ami nagyon megtetszett, ezért akarom megmutatni idén a barátomnak is, ezt neki is látni kell. Ezt a szállást itt az index.hu fórumon ajánlotta valaki, van monacos topic, még térképet is mellékeltek hozzá. tény, hogy a neten keresve nem nagyon találtam 100 euro alatt szállást a környéken.

 

off:

eddig egyébként görög-fanatikus voltam, 7-szer jártam be azt az országot, ebből 6-szor a szárazföldi részen voltam, de még mindig millió dolog van, amit megnéznék. tavaly a 15 napos út alatt kb 4 nap volt pihenős-strandolós, és rengeteg mindent láttunk, és mégtöbb dolog kimaradt. (akit esetleg érdekel a beszámoló: http://utazasaim.freeblog.hu)

az utazás már csak ilyen, a szenvedélyévé tud válni az embernek. csak győznénk elég szabadsággal és pénzzel. :D

 

on