Mijo Creative Commons License 2006.02.15 0 0 67

 

Kedves Zsigó Róbert, én most ellenére, hogy több ízben is az összes párt megvetése mellett tettem le a voksom, itt a nyílt színen kiállok személyed mellett!

 

Igen, ez egy olyan személynek szól, kivel szemben szélsőségesen gusztustalan személyeskedéseket engednek meg egyes olyan helyzetbe hozottak Baja város neve alatt (amit tőlünk loptak el!), melyek tartásban és nívóban a te - általuk sűrün emlegetett - "cukrászi" cipőfűződig sem érnek fel!

Olyanok setétségek, melyek világrahozójukból nem kifejezetten a Yale Egyetemen szerzett diplomával a zsebükben bújtak elő, ebbe a nem kis számban ilyenfélékkel feltöltött nyikhaj világba.

Mert akinek konkrét baja, konkrét elszámolnivalója van veled, az ám tegye (nincs közöm hozzá), de merő aberráltságból fröcsögni valaki ellen, köszönhetően csupán mert akadnak, akik ezt hagyják, no nem!

Valahol egy közös barátunktól vártam volna el, hogy derék katonaként kiálljon, de úgy látszik, bizonyos leendő együttlétek várva várt izgatottsága bénítólag hat(hat).

 

Nálam nem, hogy barátság, még családi kapcsolat is megdőlt a közelmúltban amiatt, mivel az általam eddig legjobban szeretett rokonom intéseim ellenére olyan asztalhoz ült, olyan gerinctelen csürhével zabált együtt, ami engem, mint körülmény, bunyevác nemzetiségi mivoltomban vérig sértett. Csak úgy megemlítem.

 

Róbert! A mérleg így túlontúl egyoldalú.

Már csak ezért is sok sikert kívánok!

 

Mijo