Kedves Soká!
Én ugyan már nyugdijas vagyok/nem tudom,hogy Te mennyi idős vagy?/,de örülök neki,hogy megszolitásoddal egy kicsit visszahoztad a fiatalságomat.
Hogy mi drága,és mi nem,ugylátszik ebben sem egyezik a véleményünk.Aki vásárol egy ilyen kinai csodát,és nem keres vele pénzt,tehát csak kiadása van a gépre,abbol bevétele nincs annak szerintem igenis sok.Aki valamit termel vele,annak egy idő után megtérül a gép ára.Ugy lehet,hogy olcsó.
Nekem évek ota van egy ukrán kis esztergám,miota megvan,egy fillért sem kerestem vel.Dolgozgatok rajta,de csak hobbybol.Ha innen nézed a dolgokat,akkor drága.
Nem beszélve arrol,hogy egy gép önmagában még kevés,sok-sok apro kiegészités /kések,köszörü....stb./kell hozzá,azokat sem adják ingyen.és végül ha szegény pacák elkezd az uj gépen dolgozni,jobbanmondva kezdene és födarabok nem müködnek rajta,a garit meg ugy intézik,ahogy Pety irta akkor...akkor teljes csöd.
A kinai cuccokra vonatkozó megjegyzéseddel egyetértek,jó példa erre a barátom,aki
vett egy kinai csodát,igaz hogy 100e alatti áron,üzletben.átalakitásait itt irta le a topikban/vf11/.Tudomásom szerint azota jó a gépe.