Kedves Miklós, természetesen amit alább a Pandúr utcával kapcsolatban kérdeztem, az költői kérdés, hiszen van Baján még "Panúrucca" dögivel!
No meg hát azt is jól tudom, hogy ahhoz a körzethez nincs közöd.
Ugyanakkor meg valamire nagyon kíváncsi lennék, amire szerintem rajtad kívül senkitől sem remélhetnék választ.
Az pedig a következő: képviselői ismereteid szerint ma Baján hány kilométerre tehető az az összutcahossz, ami nem rendelkezik szilárd útburkolattal?
Tervem szerint egyébként ezeknek az utcáknak mindegyikéről felvételt készítenék, és csokorba fűzve publikálnám neten.
Hadd lássuk valós önmagunkat!
Miklós, meglepve láttam az IWIW portálon, városunk vezetői milyen előkelőségekkel vagyon képviselve. Lám a választások mire nem sarkallják az embereket.
Ugyanakkor meg téged hiányollak onnan!
Pedig a baba fekvése úgy volna érdekes, hogy a hasát is, és a hátát is láthassuk.
Erről az utcakérdésről!
Eddig mindig azt kaptam, hogy Baja területe és lélekszáma miatt nem hasonlítható ebből a szempontból (SE!) a környező településekkel.
Azokkal a településekkel, melyek vezetői közes olyan okos emberek, mint amilyennek a miéink hiszik önmagukat, osztand mégis azt kell tapasztalnunk, hogy ezek zöme már évtizedek óta összközműves! (Erről meg is fogom kérdezni a Petike Józsit, mi e körülmény megteremtésének receptje?)
Érdekelne, mi a te véleményed erről?
Minek köszönhető az, hogy nagyságrendekkel kisebb büdzséből megélni kényszerülő önkormányzatok, sanyarú sorsuk ellenére is képesek kulturált lakhatást teremteni településükön?
Minek köszönhető az, hogy a lakosság nem jelentéktelen hányada negatív diszkriminációban részesül!?
Minek köszönhető az, hogy csődszéli helyzetbe kerülünk, mégpedig, ha jól tudom akként, hogy a Város lényegében jelentős mértékben felélte saját vagyonát, mely vagyon ugye nem csak a mindenkori polgármesteré és az adott képviselőké (kiszolgáló apparátusukkal egyetemben), hanem minden egyes bajai lakosé!?
Miklós, nem tudom halottál-e missziómról, ami a bunyevác nép parlamenti nemzetiségi elismertetésére irányul (konkrét topicok vannak erről e fórumban)?
Ezzel kapcsolatban is érdekelne a véleményed.
Köszönöm válaszod: Mijo