Kal-El Creative Commons License 2006.02.12 0 0 613
Nah, felvettem ezt a részt is. És egész jó volt, Boone pedig király!! Magyarhangja számomra furcsa volt kissé, mert én legutóbb angolul hallottam őt az első évadban, de azért elmegy.
Ja és Lydecker, igen, mostantól veszem fel folyamatosan a részeket, amíg nálam lesz persze a TV-Tuner, mert ahogy mondtam kölcsönbe van csak, de mivel haveroméknak nem nagyon kell, megpróbálom úgy csinálni, hogy egy jó 2-3 hónapra el is felejtsék hogy nálam van:)
Ja és nekem sincs akkora angol tudásom, de azért fordítani jól tudok(fogjuk rá:)), szóval az első 2 évadot már megnéztem, most a harmadik elején járok (ezenkívül pedig láttam még pár részt össze-vissza az S3-S4-ből). Ja és ezekkel az angol letöltött részekkel meg az volt a baj, hogy eszméletlen ratyi minőségűek (najó, ha TV-n nézzük, elfogadható), csak az S3-S4 ben fordul elő néha egy DVD-rip féle minőségű rész. Az e-donkey-t meg inkább hagyjuk, azt én nem nagyon értem hogy lehet onnan bármit is szedni.. próbáltam leszedni onnan részeket, de egyszerűen el sem indult...
Amúgy már rég csinálni is akartam feliratot az első évadtól, de sehol sem találtam angol feliratot, ami nagy-nagy segítség lenne, mert mindent én sem érthetek.. A scripteket meg köszi, de sajna nincs meg az összes rész.. akkor a többi menjen hallás után? Ahhoz, nagyon rá kéne szánnom magam:)