barnao Creative Commons License 2006.02.11 0 0 1364
Olá Mindenki!

A barátaimmal márciusban utazunk Lisszabonba és a létező legtöbb infót igyekszünk kiszippantani az internet szövevényes világából. Nagyon tetszik a fórum, igazán családias, 2 szuszra kiolvastam..Tavaly óta tervezzük, hogy ellátogatunk Portugáliába, egy igen jól sikerült Itáliai körút élményein felbátorodva. Először autóban gondolkodtunk, de rájöttünk, hogy fapadossal gyakorlatilag olcsóbban kijövünk. Párizson keresztül megyünk és mivel nincs nagy gyakorlatunk repülés terén (leszámítva, hogy egyik barátom vitorlázó pilóta), úgy döntöttünk, hogy egye fene megkukkantjuk Párizs cityt is egyben. WizzAirrel, meg EasyJettel 45-ből meglett
a jegy /fő alles zusammen. Párizsban oda 3 nap, vissza 2, Lisszabonban 9 nap. Itt a Residençia Luenában szállunk meg, a Praça do Chile mellett. Ismeri esetleg valaki a helyet?

Feri 60-nak (meg mindenkinek) ajánlom a Travel Channelt, februárban az egyik fő téma éppen Lisszabon. Február 21.-én kedden 13.30-kor lesz pl. egy film róla. Nemrég felvettem egy másik útifilmet is, sajnos véletlenül akadtam rá, ezért az eleje lemaradt. A barátaimnak gyártottam egy netbarát verziót. Innen letölthető:

http://www.megaupload.com/?d=0OFF435X

Azt esetleg meg tudná mondani valamelyikőtök, aki kint lakik, hogy márciusban milyen időre számíthatunk? Azt mindenhol olvasom, hogy március esős hónap, de ez a gyakorlatban mennyire vészes?
Létezhet, hogy napokon keresztül szakad az eső pl? És mennyire van (vagy nincs) ilyenkor meleg?

köszi
Barna