Anti-timeshare Creative Commons License 2006.02.10 0 0 262

Szemét dolognak tartom azt mondani, hogy én a TS propagálom.

 

Akkor valószínűleg ezeket a mondataidat lehetett félreérteni:

 

Kiderült, hogy kint nem kell ezt tukmálni az emberekre. Így az eladókat nem is nagyon érdekli, hogy vki vesz vagy sem. Mert vannak csehek, lengyelek, dánok, finnek angolok tömegesen és ők mindig elviszik, amit kínálnak. Ott más kultúrája van ennek.

 

Azok nem keseregnek ezeken a fórumokon, akik jól jártak az üdülési joggal. Pedig nem kevesen vannak ők is. 

 

Ezért írtam, hogy bárki, aki szeretné kipróbálni kötöttségek nélkül a szállodát, szeretne tájékozódni a rendszerről - mielőtt belép vagy nem lép be - , akkor keressen meg bennünket. Mi a visszatérő ügyfelek hívei vagyunk. Olyanoké, akik terjesztik a jó hírünket. Hisszük, hogy a legerősebb reklm a szájreklám. A szomszédasszonynak mindenki hisz...

 

Kicsi koromban mindig arról álmodtam, hogy vadászpilóta leszek. ...  Mert álmodozni jó. Más utazni szeretne, úgy élni, hogy bejárja az egyész világot. Csábító, ha vki azt ígéri, a timesharing mindezt lehetővé teszi. ...  Szóval a time sharing is azon múlik ki tudjuk-e használni a benne lévő lehetőségeket.

 

...hibás csak az, aki tévesen aláír. (mert tipikus értékesítő duma)

 

Az USA-ban a "hálózatos" cégek ott vannak a TOP100-as listában. S ezek az üzletek a világ legdinamikusabban fejlődő vállakozásai.

 

360.000 Ftból meg lehet úszni egy Kenyai vagy Orlandói hetet? (mert ez is tipikus értékesítő duma, lasd iceride egymillios mexikoja)

 

Ezek a te mondataid és azért valld be, hogy könnyen érthetőek úgy mint rejtett propaganda (hiszen saját bevallásod szerint pont marketing tanácsadással foglalkozol)

Főleg minden hozzászólásodban említed a promociós hetedet és tudod jól azt is, hogy az első fontos lépés a vásárlót becsábítani a boltba.

És szerintem nem én vagyok az egyetlen aki szerint nem semlegesen nyilatkoztál.

 

Viszont mindazt amit ide írtok, ugyanaz a bíróság hitelrontás miatt bírságot szabhat ki. Nem is keveset. Mert ez itt van, regisztrlt felhasználókkal.

 

Ezt kifejthetnéd bővebben. Így nagyon rosszul hangzik (csak feltételezem, hogy nem azt akartad írni, amit írtál)

 

Az autó példa: nekem többbet ér a biztosság és a kénylem. hogy tugom, ott a tartalék autó...

 

Akkor sem értem, hogy hogyan kapcsolódik a time share rendszerhez.

 

Egy példa a nem kedves módszerre...

 

Mindenki ellen a saját fegyverével. Pofátlanok ellen pofátlansággal.

Előzmény: Tenerife (261)