Slint Creative Commons License 2006.02.10 0 0 43

Igazad van, de mindez nem számít, ha van lóvém(lesz.) Kiskori fejlövésem egyébként a Mach 1, egyszer úgyis az enyém lesz:-)

 

Ó hát a Quattroporte. helyben vagyunk.  Sikerült egyébként megőrjítenem a környezetemet a Maserati mániámmal...Minden játszik: Shamal, Biturbo, de főleg a Ghibli a csodás forma miatt, de a gyári tuning/sport pakkos 3.2-es tizenakárhánykarátosmutatósórásbézsbőrös 96-os Quattroporte 6 pénzért asszem boldog emberré tenne:-)

(Parancsolj: )

 

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=288612&command=ugras&screenwidth=800

 

Lexusokat szertem, persze nem mindet, főleg SC300, és LS 400. Meg az új IS oda van téve. Csak a szenvedély nagyon hiányzik, nagyon nagyon...

 

Én simán átszállnék egy öreg digóba, basszus, sőt mióta az eszemet tudom, mindig valami különleges verdára vágytam, de úgy gondoltam elsőre(ez az első autóm a Focus) még valami olyat veszek, amit nem sajánlok nagyon ha törik, meg van lóvém fenntartani.

65-ös Mustang szép szép de mindig a kibaszott Kutyám Jerry Lee jut róla az eszembe, és emiatt valahogy nem...na de a Mach 1-es. Jajj. Attól én meg tudok őrülni.

 

ON

Megnéztem, már szemezgetek egy ideje pont ezzel a darabbal, a színe valami elképesztően gyönyörű...Csak kicsit le van rúgva, és az illesztések gyanúsak, az árát is sokallom, óra tutira vissza lett pörgetve, de ettől függetlenül pár száz ezer ftért új autót varázsolnék belőle...Viszont nekem ezzel a belsővel nem tetszik. A királykék, vagy a piros, bordó belsők sokkal szebbek és jobban illenek a Kappához szerintem. Ha már belső, akkor ez jobban tetszik:

 

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=250216&command=ugras&screenwidth=800

 

És a felni is álomszép.

Előzmény: kswturbo (41)