S-L-V Creative Commons License 2006.02.10 0 0 5867

T kolléga!

 

Bár az én nickemből kiderül  a nevem, a tiedből nem, azért megkereslek it a nyílt fórumon. Én a III. forg üzemben vagyok besegítő minden vonal minden típusát vezetem (mínusz húszban is vezetek UV-t), sőt még hógépet is ha kell. Akkor pocskondiázd a besegítő járművezetőket, ha kipróbáltad hogy milyen egy főállás keretei mellet még sok órát levezetni úgy, hogy közben pihenj is annyit, hogy vezetésre alkalmas állapotben legyél. (átmenet, stb. ...). Az a besegítő aki ragaszkodik a 15 óra utáni kezdéshez nem délután egy órakor kel fel  a hasvakarós sziesztából, hanem esetleg 6-14-ig ledolgozza a főállását egy irodában, vagy a műhelycsarnokban, vagy a városházán...

 

Nem sokkal azutám kezdtem el K tátrát vezetni hogy "bejött" a típus, valóban lehetne rajta áramerősség mérő műszer, de azért anélkül is nagyon jól használható. Gondold el, hogy a többi típuson (UV,CSMG2,mozdonyok) sincs ez a műszer, de jól el lehet vezetgetni őket. 

 

Ja, nekem 2 eseményem volt, mindkettő idegen hibás és elhanyagolható anyagi kárral (tükörrepedés, festék horzsolódás), csak hogy meglegyen az összehasonlítási alap.

 

ÉS kérlek, ha máskor megtámadsz valakit, vagy valakiket azt névvel tedd, mert hátulról, név és arc nélkül csak az támad akinek valamilyen tiszteségtelen szándéka van, de szerintem neked nincs, úgyhogy ne hagyd hoz ez a látszat "keltődjön".

 

Kollegiális üdvözlettel

Schmidt L. Valentin

okl. gépészmérnök, fms.  járművezető

Előzmény: Törölt nick (5793)