kaviat Creative Commons License 1998.08.13 0 0 35
ZöPö mesterem!

wudigess cuccban nincs mit hozzátenni, amit ö mondott teljes képet generált a lényről. magam részéről ehhez nem kivánok mit hozzátenni.

evribadi!

ez a sziget igy, hogy vége lett, megérdemel egy utólagos elemzést, és a magam részéről el is kezdeném, ha van véleményetek tegyétek hozzá!

érdekes módon közel sem voltak akkora nevek kint mint 97ben, de ennek ellenére a feeling hozta a standard formulát. rettenetes mászkálásba torkollot mindig a dolog. mindenki ment valahova, senki sem elégedett meg azzal a hellyel ahol éppen volt. néha az volt az érzésem, hogy vannak fizetett mászkáló emberek, akik óradijban, vagy kilóméterben kapták az apanázsukat. nagy élmény volt a porral megtámogatott éjszakai lézerezés, kimondott lézercsatákat is vivtak néha emberlények. külön kötetet érdemelnek azok a sztorik, amik arról szóltak, hogy ki hogyan vitte be a füvet az un. drogmentes szigetre :-)) persze lehet hogy tényleg nem voltak "diszkódrogok", magam nem láttam 1et sem. érdekes módon most nem is a nagy zenék maradtak meg, inkább a légkör. bár a goldie-ra kimondottan sokat ugráltam, mintha éveket fiatalodtam volna. de rögtön tenném hozzá, hogy a vége felé a piszok, a lepra, a genny olyan mértéket ütött meg, hogy már a keddi zárónapra semmi kedvem nem volt kimenni, igy én a szigetet már 1 nappal elöbb zártam. igazából 1edül a piszok és az igénytelen mocsok volt az ami a végére teljesen lefárasztott. további érdekesség volt az arcok változása, az idő haladványában : az első napok lelkes jóhangulat arcait késöbb a megfáradt, megszállottan valahová vonuló néha vánszorgó fejek váltották fel. ha idealizálni lehetne /nem lehet de egy gondolatkisérlet erejéig érdemes/ talán ha rövidebb darabokra lenne szétszedve ez a hét, és közben lenne idő a környezet ujraélesztéséhez - jobb lenne. de tudom, hogy egy halom +költséggel járna, a többszöri sziget.

ha lesz még időm, irogatok még emlékeket, benyomásokat erröl a pár napról.

kaviat rondaemberbácsi