tsun Creative Commons License 2006.02.06 0 0 864

A döntőt elnézve teljesen elképedtem. Ezt a két sz...t bírót a döntőbe juttatni??????? Felbillent a pálya ahogy ítélkeztek. Ezt a mérkőzést csak a franciák nyerhették meg, annyira lejtett nekik a pálya. Ettől függetlenül szerintem nyertek volna, hiszen félelmetesen eredményesen tüzeltek, elképesztő volt látni, hogy a mindemellett remeklő spanyol kapus mennyire tehetetlen volt a bődületes átlövésekkel szemben. Egy izgalmas, érdekes meccstől viszont megfosztottak bennünket. Amit a francia csapat védekezés címén művelt, azért pl. a magyar csapatot kollektíve 30 percre a büntetőpadra ültették volna. Ez már birkózás volt, nem védekezés. Ennyi szabálytalanságot elengedni büntetés nélkül, elképesztő!!!

 

A játék iramát elnézve, visszaidéztem a mieink játékát s bizony szomorúan állapítottam meg, hogy legalább két fokozattal lassabban játszottunk mint a két döntős. Az átlövéseket azt hiszem nem is kell ecsetelni, itt lehetett látni, mit is kell csinálni ha valaki a szaggatottnál szabadon labdát kaphat és felugorhat. Hej, Nagy Laci, ha nem csak birkózol, hanem felugrasz....

 

A csoportellenfelek eredményét nézve azért úgy érzem, hogy a mi csapatunk temetése korai, nem annyira rossz ez a csapat. Fel kell pörgetni őket s persze változtatni is kell, de azért nem vagyunk esélytelenek ha egy 6-10. hely a célkitűzés.  Van néhány csapat ami kiemelkedően teljesít, de a zöm azért ugyanúgy kiszámíthatatlan mint a mieink. A vb selejtezőt is meg lehet nyerni, bár azért a csoportban mutatott teljesítményhez némi plusz szükségeltetik majd.