iceride Creative Commons License 2006.02.05 0 0 249

Sajnos ellent kell mondanom. Ha antitimeshare kolléga a kérdéseit a vita elején tette volna föl, kapna választ. Most azonban ha nem haraxol, magasról tojok rá. Akármit mondanék is, úgyis nemes egyszerűséggel hazugságnak titulálná. :)

 

Lsd. 119-es HSZ, 2. mondat.

 

Ezenkívül engem abszolút nem érdekel, kinek mi a véleménye a TS-ről.

 

Engem az idegesít, hogy egy balfék úgy tesz, mintha értene hozzá, és hamis információkat közöl. Ez legalább akkora hazugság, mint amit a TS cégek tolnak. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy ATS kollega átesett a ló túlsó oldalára.

 

Ha vki azt próbálná elmagyarázni egy 2. világháborús topicon, hogy a Tigris páncélos azért volt jobb a Sherman-nél, mert a döntött kovácsoltvas páncél legalább olyan jó, mint a hengerelt acél, akkor ugyanígy kiröhögném. (a hozzá nem értőknek:  az ilyen megszólalásból kiderül ugyanis, hogy fogalma sincs a témáról). Az információi hitelességét pedig ahhoz hasonlítanám, mintha ugyenebben a világháborús topicban mondjuk Földi Pálra hivatkozna forrásként. (ha nem tudjátok ki az, kérdezzetek rá a VH topicban. :D:D:D )

 

 

MLM = Multilevel marketing?

Mert azzal kapcsolatban még az egyetemi tanárok is hülyeségeket beszélnek, de a laikusok azért frankón megmondják a tutit. :) Elhiszem, hogy hasonló a helyzet, mint itt, csak talán nem ugyannarra gondolunk.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (248)