Ambu-Lonci Creative Commons License 2006.02.03 0 0 32118
Azt hiszem, hogy a Total Commandernél nem létezik jobb. De minek is egyáltalán?
A file-okat tökéletesen lehet másolni, keresni, stb. az Explorerrel is. Abból is lehet nyitva egyszerre 2 ablak.
Persze, aki mondjuk speciális dolgokra használja (pl. könyvtárak tartalmának összehasonlítására, esetleg FTP-re, LapLink kapcsolatra, ISO, IMG, Ext2 file rendszer stb. böngészésére) annak ugye nagy szolgálatot tehet, mondhatjuk hogy kell.

De nekem az a meglátásom, hogy az emberek nagy része még mindíg a DOS-nál és a Norton Commandernél tart és csak azért kell a TCMD mert nem tudnak elszakadni az F5-től...

Én azért szoktam le róla, mert idegen gépeken is dolgozom, amin egyszerűbb volt megtanulni a Ctrl-C Ctrl-V -t mint mindenhova illegálisan feltelepíteni mindenféle commandert.

Ami a Dokumentum mappa "többszöröződését" illeti: ne ijedezz, ez jó ahogy van. Nem tudom mit miért akarsz összevonni mivel.

A szerkezet alapvetőleg a következő:
Documents and Settings\ All Users
Usernév1
Usernév2
...

A Dokumentumok (amit az asztalon is látsz) az alapesetben a Te felhasználó neved alatt lévő dokumentumok könyvtárra mutat. Ez csak egy parancsikon, hogy a fenti alkönyvtárban lévő doksikat egy kattintással elérd (commander nélkül).
Az All Users alatt lévő dokumentumok a megosztott, mindenki által látható dokumentumok. Ide azokat kell tenni, amit közösen használnak.
A többi felhasználóknak (ha vannak) saját könyvtáruk van. Ez ennyi, ilyen egyszerű.

AL
Előzmény: oldember (32117)