Pumukli12 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 33

Sziasztok!

 

Csak egy élményemet szeretném megosztani Veletek.

Tegnap egy négy fős társasággal a MOM Park Bevásárlóközpontban lévő ANGELO Kávézóban voltam. A csokis süti és a kávé is finom volt, de sajnos a gasztronómiai csodák élvezetét elrontotta, hogy a barátomnak a széktámlán lévő kabátjából ellopták a pénztárcáját az irataival, a pénzével és a bankkártyájával, a színházjegyével együtt.

Rossz érzés volt, hogy egy meglehetősen elegáns kávélzóban ilyen megesik, de ami még bosszantóbb volt az a személyzet reakciója. Miután közültük velük, hogy szeretnénk jegyzőkönyvet felvenni az esetről, -mivel elég sok pénzről van szó és a törvény szerint, ha egy étteremben vagy kávézóban nincs ruhatár, akkor az üzemeltető felel a vendégeket ért bármilyen kárért- udvariatlanul visszautasítottak minket, se papírt se tollat nem adtak. Arról nem is beszélve hogy esetleg azt is mondhatták volna, hogy a kemény 1000.- Ft-os fogyasztásunkra a ház vendégei vagyunk (egy európai helyen ilyenkor ez a minimum). Mivel semmilyen jegyzőkönyvet nem voltak hajlandóak aláírni, még a panaszkönyvet is csak nagy nehezen tudtuk kikérni, kénytelenek voltunk rendőrt hívni. Mire a panasz beírásával végeztünk érdekes módon az egyik zárt ajtóra felkerült egy kézzel írt "Ruhatár" felirat, annak ellenére, hogy előtte pár perccel a felszolgáló közölte, hogy nincs ruhatár a kávézóban.

És akkor arról még nem is írtam, hogy az állítólagos tulajdonos milyen hangnemben beszélt velem a telefonban...

Ezt csak azért írom le, hogy aki nem akar hasonló élményekben részesülni, az vagy nagy ívben kerülje az ANGELÓ Kávézót, vagy jól dugja el a pénztárcáját.

             

                        Pumukli