iceride Creative Commons License 2006.02.02 0 0 235

"Ha 1 hetet vásárol valaki, hogyan és mennyiért vásárolhat hozzá bonusz hetet?"

 

Nos, utolsó információim szerint a bonusz hétnek igénybevételi díja van cseredíj helyett, ennek nagysága drasztikusan nagy szórású, 20-30 rugótól a csillagos égig bármennyi lehet.

 

Ez pár éves info, aktuális információm nincs.

 

"A bank legalább értéken tartja a pénzem, míg az üdülési jogba fektetett pénzem nagy része elúszott. Ha úgy számolok, hogy 10 év múlva félmillióért tudom eladni, akkor az éves költsége 350 ezer forint!"

 

Ha meg úgy számolok, hogy a vadonatúj Porschém abban a percben hat millával ér kevesebbet, amint kivittem a szalonból, akkor a percenkénti fenntartási költsége nagyjából hatmillió-százhuszonhat forint.

 

Ha viszont a kétmilliós üdülési jogodat, amit a gyerekeid megörökölnek, végig fölhasználod (99 év) akkor évente évi 20 rugót adj hozzá az egyébhez. Ha meg neadjisten örökös jogot vettél, akkor most mennyivel is osszam le? :)

 

 

"Pontosan melyik resortrol van szó?"

 

Te komolyan gondolod, hogy egy 5 évvel ezelőtti katalógusból emléxem a resort nevére??? Nézz körül az RCI katalógusban Cancun környékén, szerintem lesz vagy fél tucat resort. És nem a szálloda ajánlata volt, hanem a Neckermanné.

Előzmény: Anti-timeshare (232)