Cső Sly! Mintha csak én írtam volna azt amit te :)
a kapus nálam maxon van beállítva, mindene 99-es alapból. Azért sajnálom, mert símán lehetne minden meccsen a legjobb, olyanokat véd, de az tényleg úgy van, ha jön az ellen és gólt akar lőni, az nagy valószínűséggel gól lesz.
Meg az az ütközés az borít ki. Van négy védőm, akik supermenek, a 3. sorba "szerénykedik" mccabe és regehr. :)
Namármost egyik se piskóta a hatból, olyanokat tudnak tarolni, hogy élvezet nézni. De furcsa mód a gólhelyzetben lévőtámadókról mindik lepettannak.
Leütközöd a faszit, és semmi baja, gondja, símán továbbpasszol, a túloldali védőm meg szarik védekezni, így kapásból bevágja a csatár.
Tegnap hit csúcsot értünk el, 118-szor ütköztünk az ellenféllel, ígaz volt egy kiállítása az ellenfélnek, nálunk természetesen öt, amiből csak egy telt le hamarabb. Mondjuk a miénk pont fedte az övét, és volt egy kis hosszabbítás is. A rendes játékidő végen pontosan 100 volt. :) Ha hitre játszanánk, már ligaelsők lennénk :D
Gólcsúcs is született az egyik meccsen, 10:2 lett. MMax 7 volt amit sikerült eddig lőnöm. De itt nem is a 10 a lényeg, hanem a kettő kapott :) . Ott is az egyiket pp-ből lőték. Rögtön az első két lövést beszipkázta a kapus, az első harmad védési statja 5-ből 2 gól, ebből is kettőt az utplsó mp-ekben lötek. De ezután lehúzta a rolót:)
Thorton jól bírja :D
Az én maxos védőim 25-26 perceket nyomnak egy meccsen. Mccabe-ék 15-körül vannak jégen.
Az én csapatomat most Portland Pirates-nek hívják. Úgyhogy most hajrá kalózok! :D