Hát itt is mindenki szegedi. :P
No egész jó a téma.
Volt pár esetem, ezek mind kisstílű helyek, nem egy nagy túra kimenni egy vá-ra.
De mielőtt belekezdenék van pár szabály amit anno azoktól "tanultam el" akik tanitottak engem a fotózásra.
Mindenekelőtt ha barátnőjével van a sofőr akkor nem tanácsos fotóűzni, mert ki tudja hogy ez melyik barátnő, egyes vagy kettes számú.
Akkor se érdemes ha nagyon látványosan unatkozik, mert olyankor mindenre van idejük.
Ha alsógatáyban császkál a buszban (vagy öltözik vetkőzik,) s ráadásul még a seggét is vakarja rá.
Vagy pedig buszt mossa, akkor hagy mossa később már tisztán lehet szép képet csinálni.
Kb 99,9% sose sincsen semmi bajom, ezeket szoktam figyelgetni.
Jah de pár érdekes heyre elmentem.
Paksi Atomerőmű.
Kimegyek végig a bejáratik, teli secussal, hát ugy döntök arcukba nem lövök, menjünk lejjebb, lentebb kinézek félúton egy helyet ami jó beállok, s jönnek a kocsik, félidőnél jön is a rendörség egy baszott nagy terepjáróval, gép le s duma velük. Kérik is a paporjaimat, (volt egy tetves diák nállam) Majd azzal igazoltattak, s mivel csak egy diákot találtak totál hülyének néztek. Ott el is dumálgattunk mert ők (is) nagyon unatkoztak, hogy mi ez miért csinálom, aztán mikor meguták mondták maradj itt, most még jönnek buszok, de ne feledd magánterületen vagy nem szabadna itt lenned.
Másik OLK (aki nem pesti ugy ismeri tán hogy a budapesti levélfeldolgozó budaörsön) Kimegyek fotózni tudom (mivel ott diákmelózok) hogy baszot nagy a fegyelem ott jobban örzik a levelett ott mint a szentkoronát. Nem baj messzi a bekötőúton elheylezkedek, be az árokba, jönnek buszok lövögetetm, postátautót is elkezdtem ha már ott vagyok, mig az egyik megál kiszál és pattog engedély stb .. magyarázok neki aztán valamiért eltünt, utána semmi se volt másnap megyek melózni, igencsak eltüntem a dizspik elöl aznap, s a haveroktól tudtam meg hogy a tetőn az összes diszpi meg szekus fent volt s távcsővel figyeltek, de másnap mégse találtak meg :PPPPP
Székesfehérváron is fotóztunk mondival ott is megált egy vezér, mondi rögtön játszotta a sértődöttet, s szóba se ált vele, én odamegyek, kérdi miért csináljuk, mondom magángyültés, erre ő ok ha nem a volántól vagyunk akkor semmi baj.
Győrben is mindent lelőttünk, kivéve egy vasis buszt a sofőrje végig figyelt mnket, de nem szólt mikor az övét lőttük előkerült s mondta hgy mit képzelünk stb , de otthagytuk.
De ha már gypr, akkor volt hogy megérkeztünk hajnali 4-ra postavonnatal oda, s mennénk tovább majd később (egy óra mulva ??) s ekkor lementünk álványozni a állomásra erre két kopasz jön. Engedély, hát az tudod otthon maradt, stb nincs , jó tegyük el mert lebaszták őket hogy multkor is amig állítólag az egyik végében áltak az állomásnak addig a másikban fotóztak s emiatt most minket el kell küldeniük, stb nyomták a rizsát. :P
Nah szóval vannak esetek, de nagyon ritkán, s akkor is a leghülyébb időben s akkor ha az ember már nagyon de nagyon pimasz.