Törölt nick Creative Commons License 2006.02.01 0 0 5

Folyt. köv a hobbimoderátoros topikból...

 

*****

Én:

....

 

A közvetlen linkelés ezek szerint újraközlésnek számít? (+ egy kép belinkelése struktúrált forma?) Fúha... egyre érdekesebb a téma... ennek tényleg utána fogok olvasni:) (hja... mindig is érdekelt a téma:)

 

(ld. szerintem az adatbázis az pont a struktúra vagy a benne található rendezett tartalom miatt adatbázis - és pont ez van abban is, amit bemásoltál ide: "a Fórum jellegéből adódó strukturált formában" ...  tehát egy darab adat (ld. pl. egyetlen kiragadott szó a hozzászólásból) vagy egy darab kép (ld. önmagában) nem tudom, hogy belefér-e ebbe. Az persze már más kérdés, hogy a kép tulajdonosa mit szól a dologhoz... de attól még simán lehet, hogy igazuk van... és ha tényleg, akkor még az is lehet, hogy én is töröltetem a képeimet mert eszem ágában sincs átadni a közvetítési jogot az indexnek...)

 

Fú. Elolvastam. Ezt is: "A Fórumunkban közzétett bármilyen szöveges, képi vagy egyéb információhordozókra az értesítés nélküli újraközlés jogát fenntartjuk. " Akkor asszem lesz majd egy kis munka:) (ld. először meg kell néznem, mit hová linkeltem be, azokat egyenként átmenteni máshová, újraírni a linkeket utána meg minden olyat amin nem szerepel hivatkozás (ld. a készítőre vonatkozó információ) töröltetni... Valszeg azért nem tűnt fel a dolog, mert korábban az indexre is csak kívülről lehetett bepakolni a képeket...

 

*****

 

Modi:

 

nem lesz munka. a modus moderandit meg mindig nem olvastad el.

 

mm.iv:

"A hozzászólás közzétételével a regisztrált felhasználó lemond - az üzemeltető bármely fórumán, bármilyen formában közzétett – hozzászólása feletti rendelkezési jogáról; anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben ezek tárolására, törlésére, vagy ezek elmaradására; megsemmisésülésére alapozva nem támaszthat."

 

****

 

Én:

 

Mééé... ?"Az Index.hu Rt. a Fórum moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a felhasználó regisztrációját megszüntethetik." A képek készítője azt üzeni, hogy jogosulatlanul raktam fel a képeket, úgyhogy követeli a törlésüket:) Indoklás "Nem használhatja Fórumunkat arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.". Mival az ÖSSZES ide felrakott képem sérti valaki szerzői jogait, ezért majd erre hivatkozva kérem az eltávolításukat. Ez így megfelel?:) (ja... és utána majd engem is lehet törölni - mivel súlyosan megsértettem a szabályokat, de szigorúan csak a képek eltávolítása után...:) Majd miután összeszedtem a listát a többezer hozzászólásomból:) (ha harc, legyen harc ;oDDD)