Törölt nick Creative Commons License 2006.02.01 0 0 topiknyitó

Skacok... mindenkinek a figyelmébe ajánlanám az index szabályzatának az alábbi pontjait. Én is csak ma olvastam és dobtam egy hátast... Szerintem mindenki döntse el, mit kezd ezzel (vagy itt rajtam kívül mindenki elolvasta a szabályzatot?:) (régen -az index átalakítása előtt- nem emlékszem, hogy ilyen lett volna)

 

"Felhasználónk hozzászólása elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.


A Fórumunkban közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai a fórumos hozzászólás elküldését követően - a Fórum jellegéből adódó strukturált formában - az Index.hu Rt-re szállnak, újraközlésük bármilyen nyomtatott vagy elektronikus formában az Index.hu Rt. engedélyéhez kötött. Ez nem zárja ki a felhasználó saját hozzászólásának az általa történő további szabad felhasználását.


A Fórumunkban közzétett bármilyen szöveges, képi vagy egyéb információhordozókra az értesítés nélküli újraközlés jogát fenntartjuk."

 

(én speciel valszeg véges időn belül töröltetem a hozzászólásaimat amiben a képeim is benne vannak... nem szeretném ugyanis a kiadó valamelyik publikációjában viszontlátni őket... OK, annek kicsi a valószínűsége, de még elméletben sem... )