elemes Creative Commons License 2006.02.01 0 0 883
Asterix,

ha száraz helyen tudnám tartani, jó lenne az, de a szabad ég alatt átnedvesedik, és pont akkor fagy össze keményre, amikor szükség lenne rá (i.e. ki kellene szórni). a bazaltzúzalék kevésbé fagy össze (nincsenek benne olyan apró szemcsék mint akár a sóderben). csak persze rohattdrága a homokhoz képest.

Fricy,

Az autópályakezelő meg bekaphattya. Jó hosszú hangmenüből kiválasztom a 0-t (kezelő kapcsolása) "minden munkahelyünk foglalt, kérem várjon." egy perc után "köszönjük türelmét, kapcsolom a kezelőt" -- és egy csuklás után kezdődik elölről a hangmenü.

De nem ezért írok ám. Majdnem Mohácson jártam, és hazafelé -- nem siettem -- cikkcakkban jöttem felfelé a dunán. bajai híd (ez volt régebben az, ahol a sínek közé terített aszfalton járhatak az autók, ha épp nem jött a vonat?), szexárdi híd (a környékbeli utakhoz hasonló forgalom volt rajta, úgy látszik kezdik mexokni), aztán az öregecskedő földvári híd, aztán dunaújvárosnál koppantam: a híres kosárfülű építésének a közelébe sem tudtam jutni. ahogy rákanyarodtam az építési területre vezető útra, minnyá előbukkant a semmiből egy feketeruhás és megkérdezte mi járatban vagyok... kár.
Előzmény: Asteriksz (880)