Blue_Sky_007 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 2558

Nem róható fel nekik tehát, ha védekeznek, ahogy csak tudnak...

Mi is ezt tettük. (hogy jól vagy sem ez nézőpont kérdése)

Ami a morált illeti, nem csodálom hogy említetted, azon volt is titkolnivaló bőven! Alkoholista, agyilag és szakmailag inproduktív, esetenként primitív és szadista hivatásos tisztek és tiszthelyettesek, ( tisztelet a kivételnek! ) kedvetlen, kiképzetlen, feleslegesen basztatott, és néha méltatlan rabszolgamunkára fogott sorállományúak, és általában rettenetesen lepusztult infrastrukturális körülmények, nyilvánvalóan hazug és demagóg politikai irányvonal. Minden együtt volt a remek morálhoz! :-(( Figyelem: a komplex rendszerről írtam, so don't take it personally...

Ez nem sokat változott, mármint a részeget kivéve, azok szerencsére eltüntek. Nem veszem, de Te se vedd annak a mondást (a legkártékonyabb állat a sorkatona). 6 általánossal azt feszegette nekem, hogy napi 2 üveg piros ablaktisztisztító nem káros, mert az apja 3-t ivott a seregben naponta és még se lett semmi baja (a gyerekét kivéve), ehez képest a heti kétszer holtrészeg örmi szinte megváltás volt.

Akkor még volt kiképzés, lehet rabszolga munkának tekinteni, sajnos volt közte, de ez a lérakra nem volt olyan jellemző, mint a szárazföldiekre.

Hát igen hányszor szóvátettem, hogy magda marinkónak szebb a cellája mint az én KATONÁIMNAK.

Ez nem a tisztek hibája volt.

Demagóg, hazug - az volt, de amíg a világ világ az is lesz, nem akarok filozofálgatni, nem az volt a dolgom, hanem hogy megvédjem a lakhelyemet, attól aki ide akar jönni. Most is ezt tenném.

Most se kérdezem meg, hogy Antal bácsi(+), Orbán bácsi, vagy Gyurcsány bácsi mond igazat, nem az a dolgom. Ha ezen flizofálgatnék, akkor gyorsan ki kellene rúgni engem, mert mi van ha azt kezdeném hinni, hogy egy másik ország igazabb célért jön majd ide (harckocsikkal, repülőkkel).

Hogy miért tettem? Nem a demagógia miatt, hanem mert hittem, hogy ezzel a hazámat szolgálom, mint ahogy most is hiszem. Vannak dolgok, amiknek nem biztos, hogy az értelmét kell keresni, azok érzelmileg működnek.

Hidd el, nekem sincs felvételem magamról, nem tudom mutogatni, de enélkül is szép emlékeim vannak.

Hiányoznak-e a képek? Igazából igenis meg nem is. Így nyugodt a lelkiismeretem, remélem nem úgy annak a katonának, aki megpróbálta ellopni a délszláv válság alatt az indítóállvány egyik kábelét

Lehet, hogy nehéz megérteni, de én csak a hazámat védtem minden eszközzel.

Előzmény: Konvergencia (2556)