DAncsa Creative Commons License 2006.01.31 0 0 41

röviden a történet, mert itt a vége:

kiderült, hogy tulképp azért nem találkoztunk, mert mellettem belekezdett egy másik kapcsoaltba is, ami ugyan -állítása szerint- nem volt jó, de nagyon szép volt a nő, és nem tudott neki ellenállni. Röhej.

Pont, amikor azt mondtam, hogy vége, annak is akkor lett vége. Napok múlva megkeresett, akkor vallotta be, hogy ez volt az oka, hogy nem találkoztunk sürübben, ill. hogy nagyon fontos vagyok neki, de annak nem tudott ellenállni és nem akart sem őt sem engem elveszíteni.

2 hétig nem beszéltem vele, majdan kiénekelte belőlem a sajtot, én barom meg azt mondtam, hogy jó, próbáljuk meg, de akkor viszont már nem fogadom el, hogy nem áll készen egy kapcsoaltra, tehát mint pár próbáljuk újból meg az egészet. Így is lett.

Most 1 hó után derült ki, hogy azért ő naná, hogy próbálkozott továbbra is azóta más csajoknál is, természetesen még mindig nagyon fontos vagyok neki. Aha! Ő még nem tudja, hogy ezeket az új próbálkozásokat én tudom, úgyhogy bizonyára nagy meglepetés lesz számára, hogy perceken belül kézbe kapja a cumóját...