Törölt nick Creative Commons License 2006.01.30 0 0 2249
A legfontosabb azoknak a megnyerése kiknek, ma még nincs semmilyen határozott elgondolásuk arról kire fognak szavazni.

Ezen, választást eldöntő csoport tagjai közül biztos, hogy Gyurcsány beszédét többen látták és hallották, mint Orbánét.

A Hír tévét eleve csak a nemzeti érzelműek nézik, többségében.

A többi adón, s az el nem kötelezettek által leginkább figyelt kereskedelmi tévéken összevágott részeket nézhetett az érdeklődő, majd egy rövid ismertetést a kereskedelmi csatorna által fontosnak tartott dolgokból, és az értékeléseket, hangsúlyozottan a balliberális oldal vádjait. Nem túl jól jött ki Orbán, természetesen, nem is lehetett mást várni ezektől.

Gyurcsány beszéd a magyar királyi tévében több emberhez juthat el, Hír tévét néhány városban pont mostanában szedik ki és teszik át drágább csomagba (vannak még véletlenek).

S lehet tudni, hogy a „független és hiteles elemezők” majd kit találnak hitelesebbnek.

Ami pedig azt illeti, hogy miért nem neveti el magát közben.

Miért tegye, március óta egy hatalmas vágtával utolérték a fideszt, ezt úgy tették, hogy közben az ország lassan a gazdasági csőd felé megy és a szocik szerint is költségvetés kiigazítására lesz szükség a választások után. Minden ára emelkedik, de a hangzatos propagandának köszönhetően milliók hiszik el, lehet csak nekik vannak rossz tapasztalataik, DE másnak, a többieknek esetleg tényleg jobb. A média ma már mindent eldönt, ezért volt nagy hiba hogy mind 90- és 94 között(MDF), mind 98-2002 között(Fidesz) nem történt komoly kísérlet sem az erőviszonyok megváltoztatására ezen a téren (sem), és szerintem ha fidesz nyer is most, akkor se nyúlnak bele drasztikusan. Pedig másként nem lehet.

Ma már bármit be lehet adni a tömegnek, nincs határ.

Mindent ki / meg kell tisztítani, és vagy lerombolni és elölről elkezdeni, ahogy most a lengyelek teszik.

A jelenlegi keretek között a nemzetnek nincs esélye a felemelkedésre.  

 

 

Előzmény: Frankeey (2247)