Janibacsi Creative Commons License 2006.01.30 0 0 15178

Ezt mar akkor meg akartam kerdezni amikor errol ment a tema, csak aztan valahogy elmaradt.

Szoval, eloszor is: en meg nem lattam motorterzarat. Ezert nagyon meglepodtem a 15030-ban talalhato kepen. Miert is? En azt gondoltam, hogy a motorterzar az eredeti, gyari zarszerkezet mellett parhuzamosan beepitett, fuggetlen szerkezet. Ugy latom is ertelmet.

De igy, hogy a gyari zarszerkezetet 2 darab elolrol is jol hozzaferheto 8-as csavar tartja a homloklemezhez(ami mondjuk japannal meg papirbol is van raadasul), es ennek a blokkolasara jatszunk... Mar elnezest, de ha jol veszem ki a kepekrol, legrosszabb esetben is kifesziteni a muanyag hutoracsot, majd 2db csavar kihajtasa utan nyilik a teto. Ez mennyiben neheziti meg a rosszemberek dolgat? Max. annyiban, mint egy athelyezett-elrejtett nyitokallantyu az utasterben: nem tudja siman a kar meghuzasaval felnyitni a geptetot, de ez finoman szolva sem egy nagy es lekuzdhetetlen akadaly...

En komolyan gondolkodtam motorterzar beszerelteteseben, de ha ez ennyiben merul ki, inkabb kifejlesztek magamnak valamit, ami tenyleg lezarja a geptetot...

Jano

Előzmény: drMinit (15161)