wizes Creative Commons License 2006.01.28 0 0 984
Miközben Orbán Viktor a kórházak magánosítását ekézte a pécsi sportcsarnokban, a Jobbikos Körömi Attila kórházprivatizáción kapta a helyi Fidesz erős emberét. Páva Zsolt cáfol, de nem ad magyarázatot arra: mit keresett a siklósi kórházeladás szerződés-aláírásán.

A kórházaknak állami tulajdonban kell maradniuk, köztük a baranyai megyei kórháznak is, amelynek kapcsán épp mostanság hozott a megyei közgyűlés ellentétes döntést – jelentette ki hétfőn Orbán Viktor a zsúfolásig telt pécsi sportcsarnokban. A párt még nem tudhatta ekkor, hogy a szokásos szocialista-liberális bírálat mellett a másik oldalról érzékenyebb sebet kap.

<!-- var uniq=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // billboard banner var oldBillboardHeight = 60; var oldBillboardWidth = 0; setTimeout("setBillboardHeight()", 1000); var i = 0; function setBillboardHeight() { h = getobj("billboardbanner_innerside").offsetHeight; if (h == 0) h = getobj("billboardbanner_innerside").clientHeight; o = getobj("billboardbanner"); if (h > oldBillboardHeight) { o.style.height = h + "px"; oldBillboardHeight = h; } w = getobj("billboardbanner_innerside").offsetWidth; if (w != oldBillboardWidth) { ww = parseInt(getobj("billboardbanner").offsetWidth); getobj("billboardbanner_innerside").style.left = parseInt((ww - w) / 2) + "px"; oldBillboardWidth = w; } setTimeout("setBillboardHeight()", 1000); } //--> <!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

 

Mélyütés jobbról

 

A pártelnöki beszéd utáni nap lépett a nyilvánosság elé Körömi Attila független országgyűlési képviselő, aki szűk két éve hagyta el a Fideszt és annak országgyűlési frakcióját a Jobbik kedvéért. Körömi Pécs volt fideszes polgármesterét és a párt jelenlegi országgyűlési képviselőjelöltjét, Páva Zsoltot „leplezte le”, aki szerinte – miközben pártja a kórházprivatizáció ellen kampányolt 2004 végén – ügyvédként a siklósi intézmény magánkézre adása fölött bábáskodott.

 

Páva Zsolt cáfolta érintettségét, bár azt már kedden be kellett ismernie, hogy valóban végzett jogtanácsosi munkát a privatizáló cégnél. Körömi válaszul a siklósi városi televízió felvételeire hivatkozott, ahol Páva mind a döntést meghozó városi közgyűlésen, mind az aláírási ceremónián látható volt – mégpedig a sajtóértesülések szerint tanácsadói minőségben.

......................

 

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=8421

 

Érdemes elolvasni!