Neptunusz* Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7

Pontosabban az advanced heurist., mert ez nem volt beállítva alapértelmezettben és én pluszban állítottam... de most ahogy ráklikkelek a futtatásra... és benézek az actions-ba, rögtön ezt dobja ki hangjelzés kíséretében:

 

a variant of Win32/Beastdoor trojan found in operating memory. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. No action can be taken while the file is in memory. Click "Leave" to continue and subsequently run the cleaning of all local disks. System memory infection originated from file C:WINDOWSmsvgnt.dll.

 

A többi ötöt a futtatás végén leli meg...

 

Azuért gondolom, mert előtte nap, amikor feltettem a nodot, még semmit nem talált, ill. egy csomó zárolt fájlt listázott, de nem vírusjelzéssel (gondolom azok futottak).

 

A nodom automat. frissít... (utolsó frissítés tegnap 10.40) és visít is, ha talál valamit és az AMON modulnál jelzi, hogy mittudomén Scan: 6598, infected: 3, cleaned: 3 pl.... De ez gondolom az, amik frissen érkeznek a gépre... Amúgy olyan, mintha az AMON modul akkor vizsgálna, ha nem böngészek... mindig akkor nyom be vírusjelző ablakot, ha nem is vagyok a gép előtt...

 

Az említett 5 ami a system kvt-ban meg a már nem tom hol van, az gondolom még a NOD előtti szerzemény...

Előzmény: huzat (6)