csiripiri Creative Commons License 2006.01.22 0 0 64

Lassan egy éve fontolgatjuk, hogy lemondjuk a T-Com szolgáltatását, mert azt alig használjuk. Ekkor jelentek meg a reklámok TV-ben, interneten a kábeltelefonról előfizetés szinte minimális, a beszélgetés hálózaton belül ingyenes, így akkor maradhatna is gondoltuk, mert havi kb 1000 Ft még a hülyének is megéri.

" Azon a kábelen, amelyen eddig tévét nézett, esetleg internetezett, mostantól már egyidejűleg telefonálhat is! "

Évente akár 40000,- jFt-ot is megtakaríthat!

Hol vehető igénybe a szolgáltatás?

A kábeltelefonra a T-Kábel visszirányúsított területein - a hálózatról közvetlenül elérhetô - lakók fizethetnek elô. Részletekrôl érdeklôdjön ügyfélszolgálati irodánkban, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

!

Gondoltam itt a megoldás, hiszen rendelkezünk T-Kábel, T-Online és természetesen T-Com előfizetéssel is,  nosza kitöltöttem az igénylőlapot.

Az ügyintéző már másnap felhívott telefonon és közölte, hogy ez csak bizonyos településeken lehetséges,

(többek között Csömör és Fót ezt a kettőt azért írom le, mert a kettő között,  mellett lakunk Budapesten a XVI., kerületben)

de Budapest területére nem is tervezik a kábeltelefon  bevezetését!

Akkor most ez a reklám nem megtévesztés?

Miért veheti igénybe egy csömöri lakos ezt a szolgáltatást, aki tőlem még 1 km-re sem lakik és én miért nem?

Végül is értem én, hogyha mindenkinek kábeltelefonja lenne és ingyen beszélgetne akkor az nem üzlet a T-..nek, viszont ha csak egyes területek vannak bekapcsolva akkor az onnan kifelé menő hívásokért többet kell fizetni.

Ki van ez találva, mint a többi "rendkívül kedvező" díjcsomag.

Üdv. Csi