Matuselah Creative Commons License 2006.01.21 0 0 96
Mielőtt bárkit is megszólítanék, magamról egy pár szó.

Apai és anyai ágon is zsidószármazású ember vagyok.

Azért szólaltam meg ezen a fórumon, mert sok helyütt, olyan badarságokat lehet olvasni és hallani a zsidóságról és a dolgaikról, hogy az írásra késztetésemet nem tudtam tovább visszafolytani.

 

Kahanovics:

Megnyugtatathatlak nem lesz itt (és sehol a civilizált világban ) semmiféle náci szerveződés ez már nem „időszerű”.

Van egy-két villongás de ezek kezelhető mértékűek.

 

Vokálpatrióta:

Megmondhatod a kollégádnak, hogy tájékozódhatna egy jó ideig mielőtt véleményt alkot.

A helyzet az, hogy a tudományos technikai forradalom legtöbb vívmányát zsidók találták ki, és akkor még nem is beszéltem a művészetek meg egyéb területekről, ami sokkal élhetőbbé, komfortosabbá és biztonságosabbá (élhetőbbé ) tette a civilizált emberek társadalmát. Az meg, hogy a magyarok az Isten elveszett gyermekei véleményét illeti enyhén szólva nevetséges.

Arról is felvilágosíthatod a kollégádat, hogy Istennek nincsenek elveszett gyermekei. Az viszont tény, hogy Isten ókorban kiválasztott népe a zsidó nép volt (olvassa el legalább a Biblia első öt könyvét). Innen az eredete annak a tudásnak és képességek halmazának amellyel a legújabb kori történelem sikeressége eredeztethető.

Csak három példát mondok amit Isten parancsára az ókori zsidók alkalmaztak először az emberiség történetében.

A karantén. A betegeket bizonyos ideig a zsidóknak a táboron kívül kellett tudniuk.

A székletük táboron kívüli elásása (amikor figyelmen kívül hagyták ezt az emberek fertőzéses járványok törtek ki (pestis járvány).

A férfi körülmetélése. A modernkori orvosok most kezdenek rájönni, hogy a körülmetélés védi a zsidófeleségeket a hüvelyi fertőzésektől.

 

Itymeg:

Jól látod. A zsidóknál kötelező a gyerekekkel foglalkozni (szellemileg is).

Azt mondja Isten az Írásokban: Aki a családjáról gondot nem visel, az a hitét megtagadta és rosszabb a hitetlennél.

 

Topdzsoj: Elárulok neked egy dolgot. Pl. nekem és sok más zsidó embernek (ha egyenesen tartja a fejét) az orr vonalához képest valamivel lejjebb vannak a füleim. Na , de mi van akkor ha nem örökölt rasszjegyeket, mert csak az egyik szülője zsidó. Akkor, hogy különbözteted meg, és minek