otranto Creative Commons License 2006.01.20 0 0 679

Figyelj öreg, neked jól áll ez a kocsmai stílus, különösen, ha már nincs semmi kibúvód az alól, hogy hülyeségeket beszélsz.

 

Én értem, hogy a mondandód lényege mi volt, de ettől még a tény az tény, ahogy 643-ban levezettem, te egyértelműen a zsidótörvényekhez hasonlítottad az NC-t és én pusztán arra reagáltam, hogy az nem volt kifejezetten az. (ha te ebből azt a következtetést vonod le, hogy nem látok összefüggést az NC és a későbbi zsidótörvények között, akkor egyrészt tévedsz, másrészt pedig vagy annyira korlátolt vagy, hogy nem tudod értelmezni a leírt szöveget, vagy tudatosan abba az irányba ferdíted ezt a vitát, ahol mindenki le lehet nácizni, akinek más a véleménye mint neked.) Ebből dagadt ez a gitt amit te rágsz folyamatosan az előzőhöz hasonló "érdemi" hozzászólásokkal. (ami egyébként kitűnő példája az általad előszeretettel emlegetett ködösítésnek.)

 

Amúgy azt gondolom, hogy aki ebben a topicban "Horthy-kormány"-ról beszél, és az a legfőbb érve, hogy "ezektől minden gazemberség kitelik", az ne oktasson engem a történelemről. 

 

A kocsmastílust meg otthon gyakorold.

Előzmény: morticia addams (645)