k750i Creative Commons License 2006.01.18 0 0 7271
7256:

Nyílván Te is tudod, hogy a gyakorlati tanács többet ér az emeletinél. Pl. Aki egész nap számítógéppel dolgozik, tud tapasztalati tanácsot adni egy kezdő felhasználónak. Pedig mint ahogy írtad minden ott van a kézikönyvben. Természetesen a számítástechnikát és a mosóport nem lehet egy kategóriába sorolni.

A mosóporról írottak alapján messziről látszik, hogy még nem használtad a gyakorlatban.

Érdekes, hogy épp a tv-t említed példaként! Az anyósom nem rég vett magának egyet. Magyar menü + magyar leírás és még sem tudta beprogramozni a csatornákat. Pedig ott van a leírásban!

 

7257:

Hogy ez a „másolás” ne legyen egyszerű, ezért van a szabadalom intézménye. Én személy szerint a szimpátia és a vásárlói támogatás miatt vásárolok inkább az Amway-től. Ha problémám van, kicserélik, vagy visszafizetik. Ezt a hagyományos kereskedelemben, ha jól tudom, nem teszik meg. Gyakorlatilag kockázatmentesen kipróbálhatom a nekem tetsző terméket.

 

7258:

Nem tudom milyen vallomásról írsz itt?!

Azok az a cégek, akiknek tényleg csak alibi volt a termék, már rég megszűntek.

De ez megint egy ellentmondás a részetekről! Egyszer elismeritek, hogy jók a termékek, utána meg még is csak alibiből forgalmazzuk őket… Döntsétek már el!

Ez egy egyszerű tesztel megállapítható szerintem. Tételezzük fel, hogy az Amway holnap 00:00 órakor beszünteti a termék ellátást. Azaz nullára redukálná az „alibi” termékek áramlását. Szerinted mennyi bonusz ütné ebben az esetben egy gyémánt markát?????

Nehogy megerőltesd az agyad, itt a válasz! Ha nincs forgalom nincs pénz!!!!

Ez aztán tényleg alibi! Legalább annyira, mint a Tesco és társainál! Engem nem érdekel, ha e ezeket a dolgokat elhiszed, amit leírsz, csak az zavar, hogy ennek hangot is adsz, megpróbálsz ezzel másokat is megetetni.

Előzmény: Zottjoghurt (7265)