Levvy Creative Commons License 2006.01.18 0 0 151

ÉN ezt vallom hogy hagyok magamnak zöld utat! NEkem olyan tanácsoakt adtak hogy hagyjak fel vele meg hasonlók erre én nem mert lehet én tudok élni vele is meg nélküle is mert szeritnem aki ezt műveli az tényleg tudja hogy mikor van rá szükség!!

Nem szeretném magamat be skatulyázni egy fajta szexre a többit is ki szeretném próbálni persze bizonyos kereteken belül!!

Ugyan akkro egyetértek azzal az észrevételeddel hogy Jeromos gondolata tetszik mert nem az fog meg egy megkötöztt nőben hogy hogyan van megkötözve hanem éppen hogy mi mindent tehetnék vele persze úgy hogy egymásban teljes mértékben megbízunk! A fényképezéshez meg csak annyit hogy nem igen csináltam ilyet mert valahogy nem vonzott ez a része, nem azt mondom hogy soha nem voltam kiváncsi de türelem rózsát terem vagyis mindennek eljön az ideje és helye ott és amikor kell!

Sajno s végéhez nem igen tudok hozzá szólni mert olyat még nem tapasztaltam bármennyire is szerettem volna odáig senkivel sem jutottam!! De a türelem Love Bondage-t terem :D!!!

 

Előzmény: azaiak (150)