kvadrát Creative Commons License 2006.01.18 0 0 25

Csaltál, abba a 200-ba beleszámoltad a sztárügyvédeket és családtagjaikat is, valamint az összes filmtörténészt az országban.

 

Egyébként a srác, aki megosztja, szintén a DC-ről szerezte, még korábban, és most eszébe jutott honlapot keresni róla, így jutott el hozzám. Hívtam a fórumra is, talán felbukkan. Fiatal gyerek, a sorozatot régről nem ismerte. Én sajnos nem tudok DC-zni, de igenis, csakis shareware programokat szereznék be róla, mert más engem nem is érdekel! És még kódokat sem töltenék le hozzájuk a világszerte jól ismert oldalakról, mert én azokról nem is hallottam!

 

Nem vagyok annyira ismerős a jogban, hogy sejtsem a választ, mindenesetre szerintem érdekes szerzői jogi kérdést vethetne fel az a helyzet, amikor a jog tulajdonosának nincs is meg a birtokolt jogú mű, ez esetben a szinkron. Merthogy amikor a Filmmúzeum kérte, állítólag azt mondták nekik, hogy nincs meg. Persze nem mondom, hogy ettől a jog semmissé vált, de akkor is érdekes helyzet. Merthogy éppen még jutalmat is kérhetne a srác, amiért újra hozzáférhetővé tesz a kultúra rajongói számára egy elveszettnek hitt műkincset. De vitatkozzon ezen az, akinek nincs jobb dolga.

 

Olvassa mostanában valaki az új Galaktikákat? Kinek milyen véleménye alakult ki róla?

Előzmény: motyo_1999 (24)