Törölt nick Creative Commons License 2006.01.18 0 0 13263

Úgy tudom - amíg vissza nem tér a diktatúra - leírhatom egy utazásom.

Írjad, megengedjük. Mi meg leírjuk, hogy a TE gondolataid alapján nekünk milyen gondolataink támadtak. Erre van ez a fórum, nem? :)

DE:

Hozzátenném, hogy

1. más sofőrök sem szeretik, ha BKV-nak nézik a buszukat. És hallottam mástól is a hátrakiabálást, hogy "Neem béékááávéééé!!!!" - miután az utasnak állt feljebb, hogy a Templom térnél nem nyitotta ki azt az ajtót, amelyiknél a kedvesutas jelzett vala...

2. a "KUSS" tényleg erősen hat így elsőre kiragadva, bár szívesen olvastam volna szó szerint idézve a másik felek (mamák, leszálló utasok, stb.) mondatait is...

(Mert én olyan valaki vagyok, aki nehezen mérgeli föl magát bármin is, de ha igen, akkor néha nekem is kicsúszik a számon egy-két meggondolatlan kifejezés, gondolom, az említett vezérrel is így lehet.)

3. a mamák meg visszamehettek volna 88-assal a Szabadság úti körforgóig, és onnan már nincs olyan messze a Templom tér. De akár még várhattak volna egy 40-est is, ha nem akarták lesétálni azt a kemény 1, azaz egy egész darab megállót... Úgyis ingyen van már nekik, nem igaz? :)

4. én sem próbálok dunaújvárosi busszal kimenni a Ligetből Érdre (ha már érdi kocsiról van szó, akkor maradjunk Érdnél), pedig megáll az, csak nem azért, hogy engem letegyen, hanem csak felszállás céljából. Ha ez Érden működik, akkor a mamáknak Budaörsön ennyire nehéz fölfogni???? Pedig szomszéd települések...

És eme hozzászólásommal le is zártam a dolgot a magam részéről.