zömi Creative Commons License 2006.01.17 0 0 170
Az Európai Cselgáncs Szövetség tiszteletbeli alelnöke lett Csányi Sándor. Az OTP Bank Rt. vezérigazgatójánák kinevezését a tiszteletbeli elnök, Vlagyimir Putyin is támogatta. Braun Ákos kapta meg Európa legjobb cselgáncsozójának járó díjat.

Az Európai Cselgáncs Szövetség tiszteletbeli alelnökké választotta Csányi Sándort, az OTP Bank Rt. vezérigazgatóját. A magyar üzletember kinevezését a tiszteletbeli elnök, Vlagyimir Putyin, orosz államfő és Marius Vizer elnök is támogatta.

Ugyanakkor Csányi a magyar futballban nem vállal szerepet. Mint arról beszámoltunk, az amatőr futball képviselői egységesen az OTP elnök-vezérigazgatójának MLSZ-elnökké választását támogatnák, ám az üzletember nem vállalja a jelöltséget. Kifejtette: nincs tisztában az MLSZ jelenlegi helyzetével, azt sem tudja, hogy kik a lehetséges elnökjelöltek. Ugyanakkor hozzátette, nem zárja ki, hogy egyszer befektessen egy klubba, de csak akkor, ha majd biztonsággal lehet gyerekeket kivinni a magyar bajnoki találkozókra.

Az Európai Cselgáncs Szövetség tegnap Braun Ákosnak, világ- és Európa-bajnok sportolónak adta a kontinens legjobb versenyzőjének járó díjat.

(Forrás: radio.hu, MNO



Hmmm.

 

Vagy talán azért nem vállalta, mert valóban reménytelen a magyar foci jövője?