Levvy Creative Commons License 2006.01.16 0 0 132

Köszi azaiak!!

Eggyet értek veled abban hogy lehet ezt nyivánosabba is csinál elvégre ez a topic azért van hogy megosszuk egymással a tapasztalatot , gondolatot!!

Ami azt illeti elég régen foglalkozok ezzel 19 éves létemre már vagy 11 éve persze mint mindenki én sem tudtam hogy mi merre hány óra az elején. Aztán hála a TV-nek rájöttem hoyg nem vagyok egyedül a dologban és akkor már jött az internet is.

Gondoltam ha másra nem is de legalább info szerzésre jó és sikerült is infót szerezni már 4 cd-nyi képet videót és történetet kiírtam és nemrégiben hála a DVD-nek már DVD-ket csinálok!!!

Ami meg a lányokat illeti az egy kicsit kényesebb de hátnincs mit tenni most nincs majd lesz szal ha egy lány aki olvassa ezt és érdekli az írhat nyugodtan nekem is vagy bárkinek!!

A szenvedő félell nekem nincsen bajom ha arra gondolsz hogy engem kötöznek meg mert azt is élvezem sőőt , vagy nem tudom!!!

Azzal hogy nem tudom művelni azzal az a baj hogy sajnos még egy üres zugot sem tudok találni ahol ezt csinálhatnám mert bármikor megjelenhetnek a szüleim az ajtó előtt és álltalában az van hogy kopogás nélkül csinálják ezt! egyszer csak ott terem és kész azt meg igazán nem akarom !

Ami meg egyszer eljön hogy odáig jutunk a párommal majd csak sikerül összehozni hogy neki és nekem is jó legyen!!!

 

Köszönöm a tanácsokat szerintem egy kcsit fel fogjuk pezsdíteni ezt a topcot még jobban hátha!!!

Előzmény: azaiak (129)