Luckuty Creative Commons License 2006.01.16 0 0 1831

Abban reménykedem azonban, hogy nem forgatókönyvekre lesz szükség, hanem egyszerűen azt fogják mondani ősszel a lakótársak, hogy ebből elég volt.

 

Kedves Armand, abban szerintem ne reménykedj! Azt gondolom, hogy az átlaglakosnak fogalma sincs, mi történik a Városházán, és kik miatt mennek így a dolgok, ahogy mennek. Még az is előfordulhat, hogy abból a megfontolásból, hogy elegük van a pártokból, majd a lokálpatrióta jelöltre szavaznak. (Istenem, milyen szépen hangzik, lokálpatrióta: őket csak a város érdekli!)

Szerintem gondoljátok végig, hogy mi minden zavarhatja egy városlakó életét Dunakeszin, és min lenne módotok változtatni, és ezekkel a dolgokkal álljatok elő.

Pl. a város értékeinek - annak a kevésnek ami még van - a megőrzése: természeti és épített környezet - Duna part, reptér környéke, MÁV állomás, Pavilon, stb. Vagy: városfejlesztés csak a jelenlegi lakosság érdekei szerint, a város kertvárosi jellegének megőrzésével. (Dunakeszi megtelt!)

Közlekedés. Üzletek. Véleményem: a lakossági ellátás szempontjából az Auchan-t ne számítsátok Dunakeszihez. Akkor viszont a város ellátása siralmas. Pl. egész Dunakeszin nem tudtunk a nyáron egy vacak hajszárítót venni hirtelenjében - nem mintha a hajszárító lenne az ellátottság fokmérője, de röhej, hogy nincs egy rendes áruház.

Előzmény: Asztalos_Armand (1824)