Törölt nick Creative Commons License 2006.01.14 0 0 210

tegnap éjjel lányom rohamozott, soha ilyen előtte nem volt, krupp + asztma egyszerre!! nem is értettem, az ügyeletes dokinő mondta. azt a hangot az ellenségemnek se kívánom... mindkét irányban sipolt, és ugatott, tényleg szabályosan. iszonyat. mondjuk annyira jellegzetes, hogy egyből tudtam, ez az. a rettegett krupp.

persze erkélyre rohanás, minden, de nem javult. az ügyeletnek úgy kellett könyörögni, hogy kijöjjön, mert nem akartam a lászlóba vinni őt (valahol emlékeztem, hogy horror) és persze nem is tudtam volna, mert egyedül voltam 2 gyerekkel. de aztán jöttek és injekció, inhaler, stb. most van itthon fújóka, kúp, párásítok és várom az éjszakát.

 

az ügyelet egyszerűen zsigerből, alapból hárított és küldött volna a lászlóba. mert sok a hívás, stb. tudom én. aszongya, hogy ha egyedül vagyok, akkor úgyse tudom kiváltani a gyógyszereket, amit az ügyeletes doki felír, menjünk kórházba. normális az ilyen??? mondom hát egy gyerekügyeletes orvos csak hoz magával injekciót, nem? aszongya nem (ez effektíve hazugság), és az a gyerek mindjárt megfullad. (képzelhetitek, mit éreztem) hát jó, akkor küldi, de időt nem tud mondani. (ehhez képest a doki 15 percen belül ott volt, és minden volt nála, szóval a benti aszisztens csak kapásból hárít, nem a valós helyzetet mondja. rohadt egy dolog ez a magyar eü rendszer...

 

de örülök, elolvasván a topikot, hogy jól döntöttem. ha az ügyeletes doki azt mondta volna, hoyg kórház, akkor is gyerekklinika, vagy most már ezt is tudom: svábhegy. köszönöm mindenkinek!