Bunkó585 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 261
Tudom, hogy veszélyes üzem egy kályha beépítése, épp ezért nem értem, miért nem küldi a webasto el a beszerelési útmutatót. Mivel akkor már biztosnságosabban belehetne szerelni. Legalábbis szerintem ha valaki maga akarja beszerelni, akkor enélkül is megcsinálja, de ha megkapja, akkor nagyobb esély van rá, hogy jól csinálja. Nem vagyok benne biztos, hogy nagyobb felelőtlenség megmondani az embereknek, hogy hogy csinálják, mint eltitkolni, és vagy nem fog nekiállni, vagy megcsinálja úgy ahogy sikerül.
Ezt csak azért írtam mert egy ismerősnek Eberspächer kályhálya van, és ők emailben elküldtek mindent amire szüksége volt. És tudomásom szerint ezzel törvényt sértettek, legalábbis azt mondták nekem a webastonál, hogy ez törvénytelen. Nem is kell nekem beszerelési útmutató, csak gondoltam egy vezeték szinét elárulhatnád :) Ha már hozzáférsz ilyen dolgokhoz.

Gondolom akkor olyan dokumentumok sem publikusak amik a kályha lelkivilágáról szólnak. Mint például, mi történik benne egy indítás alklmával. Mikro mit csinál, minek a függvényében. Érdekelnek az állófűtések, és kiváncsi lennék a működésükre. Még ha nem is vagyok Webasto szakszervíz :( Bár gondolkodtam, hogy szivesen lennék az :)

Előre is köszi szivességed.

Üdv
Bunkó
Előzmény: Csacskamacka (260)