nagyész Creative Commons License 2006.01.11 0 0 123

Eléggé zavaros a gondolkodásod, kibújik belőled minduntalan a liberális. Nincs kedvem az össze-vissza beszéded minden mondatával foglalkozni, ezért csak két gondolatot emelek ki:

 

Ha a MIÉP alelnöke azt mondta, hogy a drogfogyasztó nem bűnöző, akkor rosszul mondta, ha mondta! Ha először fogyaszt, bűnt követ el önmaga ellen, majd később bűnt követ el a családja ellen is és végül az egész társadalom ellen! Bizony már az első lépés megtétele előtt tudnia kell mindenkinek, hogy bűnös útra akar lépni! Erre viszont a legjobb módszer már a kezdetnél büntetést alkalmazni, természetesen az elkövetett bűn súlyának megfelelően!

 

A REND nagyon fontos az ország számára. Ha nincs REND, akkor háttérbe szorul a tisztesség és szétesik a társadalom. Ezért próbálják meg a liberálbolsik szétverni a REND szervezeteit (katonaság, rendőrség, bíróság, ügyészség) és akadályozni azok jó működését. És ezért próbálják meg szétzilálni a RENDet ott ahol nagyon fontos lenne az egész társadalom számára (oktatás, egészségügy).