Astrojan Creative Commons License 2006.01.08 0 0 15747

A relativitáselmélet szerint a valóságban is és látszólagosan is összezsugorodnak a rudak.

 

Na látod, ezért dől meg a relativitáselmélet, sőt nem is dől, hanem ezzel már meg is dőlt.

 

Ugyanis a relativitáselmélet szerint a valóságban is összezsugorodik a méteretalon.

Mivel ez az állítás nyilvánvalóan nem állja meg a helyét, ezért a relativitáselmélet a valóságot rosszul írja le, tehát téves.

 

Ezt bárki leellenőrizheti, bármikor elmegy Sevresbe, összehasonlítja a saját méteretalon másolatát az eredetivel és láthatja, hogy nem ment össze.

 

A valóságban nem ment össze, hogy is ment volna össze attól, hogy valaki egy gyorsan mozgó griffmadár hátán ülve közelről, vagy távolról a Sevresi méteretalont megtekintette-e vagy sem.

 

Tudjátok ti egyáltalán mitől zsugorodhat össze egy méterrúd ? (most felveszem azt a gyagya stílust ahogy próbáltok kioktatni a relativitáselméletre) A csökkenő hőmérséklet, attól összezsugorodhat valóban és a valóságban. Rátehetsz egy követ, mondjuk a Gellérthegyet, attól összezsugorodhat valóban. Megolvasztod, még ettől is zsugorodhat, egész picire. HCl-HNO3, stb.

 

Csak egy dologtól nem zsugorodhat, hogy megtekintem a sasmadár hátáról.

 

 

test (15740): Nem kell megutaztatnod, elég ha te utazol. A kettő ugyanis nem különböztethető meg, még Einstein szerint sem.

(15738): Ehhez nem kell kísérlet, ez csak logika. Ha egy műszer nem alkalmas arra a célra amire ki lett találva, akkor az vélhetően sehol a világon nem alkalmas arra a célra.

 

Előzmény: cíprian (15739)