Jahno Creative Commons License 2006.01.06 0 0 30904

Nem nem akarsz ilyen gépeket szögelni? Nem győzöm elküldeni az usereket, mert míg egy komplett P3-P4-et összerakok meginstallok kb. 3 óra alatt, addig Win95-el elég jól el lehet tölteni az időt.

 

Nomeg azt hiszem, hogy a WU is soványan működik vele, nincs rá 6-os Explorer, tehát emberke az első 1 0másodpercben fogja összekúrni vírussal.

 

Tűzfalakról meg van a véleményen, tök felesleges dolog, mert aki tud válaszolni a kérdésére, az amúgy sem kúrja össze a gépét, aki meg összevissza nyomkodja, annak minek? Hogy azért is felhívjon?

 

IBM laptop a legjobb, felrakom a hálókártya drivert, DHCPvel IP-t kap, egy darab utilt elindítok, oszt megeszem a vacsorám, miközben online frissíti az összes drivert, meg biost... Aztán WU, és még drivereket sem kell vadászni.

 

Én értelmesen a Win95-ös embereket megpróbálom rádumálni valamivel jobb gépre, amit max. kifizet 2 darabban, de 50 rugót össze lehet lapátolni. Cserébe a telepítés garanált 2-3 óra alatt meg van, és nem szopok, mellette mást is bírok csinálni, amiből pénz lesz. Win95 nem ilyen, az mellett ott kell ülni, meg kattintgatni.

 

Felőlem csináld, de 2 napon belül visszahozza, mert összetrójaizta.

Előzmény: florg (30901)