Törölt nick Creative Commons License 2005.12.31 0 0 111

Kérdéseim:

 

1. Olvastam 2006.01.01-től érvényes ÁSZFjüket, melynek 21. oldalán a Tele2 Extra Plusz csomag leírása található. Itt a "Helyközi II. és belföldi távolsági hívás III." csúcsidőn kívüli díjánál 7 Ft van megjelölve a kedvezményes időszakban, tehát a 60. perc előtti, valamint a 100 óra alatti hívások esetében is.
Az a kérdésem, hogy ez elírás, vagy pedig az eddigiekkel ellentétben ezen hívásokra ezentúl nem jár majd az ingyenes hívás lehetősége?

 

2. Ebben az évtizedben még vajon lehet-e fizetni nekik csoportos beszedéssel? Mert számomra rohadt fura, hogy egy ekkora cég nem biztosítja ezt a lehetőséget, amivel egy csomót tudnának ők is spórolni. Másrészt meg idegesítő 1 azaz egy darab csekkel a postára futkozni, mivel rajtuk kívül mindent ki tudok bankon keresztül fizetni...

 

3. ADSL mikor lesz??? Kb. 1 éve igérgetik, hogy nemsokára... Igaz a csoportos fizetési lehetőséget is... Kissé szánalmas ez már, mikor garázscégek is árulnak ADSLt, ráadásul olcsón. Akkor mire vár a Tele2? Hahó svéd urak/hölgyek a magyarok nemcsak telefonálni és modemen internetezni akarnak, hanem olcsón ADSL-el száguldani jó minőségben! Vagy simán ennyire csesznek a magyar piacra?

 

B.U.É.K.!