Moka25 Creative Commons License 2005.12.28 0 0 638

Nem szedem minden nap, pár darab ment le eddig - csak próbálkozgatok, hogyan is kéne bevenni, hogy benn is maradjon. Materna is olyan fene drága...? A skót vérem nagyon tiltakozott, mikor mondták a patikában, hogy mennyibe fáj az Elevit!!;))

 

Őszintén, sose csináltam még zserbót, de ki akarom próbálni már végre. Egyrészt imádom, másrészt rengeteg diót kaptam Anyósomtól, harmadrészt ráérek, elvégre itthonücsörgő kismami vagyok vagy mi a fene...;))) Láma kérdés: laponként kell félórát pihentetni vagy még egyben?:)

Lehet, nem sok, végülis egy-egy lap hamar megsül, csak a narancsos onnantól kezdve, hogy előszedem a hozzávalókat, odáig, hogy már a máz is rajta van és el is mosogattam, egy óra összvissz - ezt nehezen lehet überelni;))

Előzmény: vidramam (626)