Tirisztorka Creative Commons License 2005.12.28 0 0 30648

"Biztos az MB-képviselet ragaszkodott hozzá, hogyha már ennyire bevásároltatok tőlük az idén, akkor már hadd sózzák rátok ezt is, nem? :-) "

 

Elképzelhető :) Minek után az elhozatal közben behányt az egyik, és vissza kellett vinni....a következő párbeszéd zajlott le:

(Szigorúan a képzelet szüleménye)

GV: - Kártérítést követelünk!!!

MB: - Kártérítést nem áll módunkban adni!

GV: - Kérjük a panaszkönyvet!

MB: - Nincs!

GV: - Olyan nincs hogy nincs!

MB: - Akkor van! De tudják mit? Van itt az udvaron egy Tourismo, esetleg ha megtetszene akkor tudnánk adni kedvezményt... meg Mercis dzsekit, meg sapkát, esetleg naptárt, kulcstartót....

GV: - Akkor visszük azt is!

MB: - Nem gond! De csak decemberben tudjuk leszállítani sajnos, mert még tudják a papírok meg ilyesmi....esetleg MB-s cukorkát?!?

......

:))))))))))

 

"Valami nem stimmelhet a cég gondolkodásmódjával,"

 

Hát ja...de végülis elkötelezték magukat a SCANIA/MERCEDES párosítás mellett...kérdés hogy meddig tart a dolog. VOLVO-nk még nincs, meg VOLVO utánzatunk sem, sőt SETRA-nk sem. Bár nem akarom elkiabálni a dolgot. De szó mi szó még igazi mercink sincs, csak ezek a török utánzatok.

 

"Pedig jövőre még kéne jönnie 1 Irizar-nak, a szerződés szerint, nemde? "

 

A szerződés......lehet én vagyok hülye, de ha jól emlékszem (majd BGab helyesbít ha nem), akkor úgy volt kiírva a tender hogy 100+400% olyan leosztásban hogy 2004-ben 1db, 2005/2006-ban 2-2db. De jövőre mindenképpen jön 1db. Aztán hogy a cég távlati elképzelései hogyan alakulnak...azt sűrű köd borítja. Szerintem nincsen jövőképük! Félnek is a privatizációtól, meg várják is

Előzmény: Alkaa (30647)