blues12 Creative Commons License 2005.12.27 0 0 333
A Sláger "Zenéihez"! forrás. slagerradio.hu



Hogy milyen dalok tartozzanak a Minden idők legnagyobb slágerei kategóriába, ezt nem mi döntjük el, hanem a hallgatók. A Sláger Rádió alapelve ugyanis, hogy műsorunk szerkesztésében a legnagyobb szerepet maguk a hallgatók játsszák, és ezért kizárólag olyan slágerek kerülnek adásba, amelyekről a kutatásainkba bevont hallgatók elmondják, hogy jól ismerik, és szívesen hallgatják őket.

EZ MEKKORA NYÁLAS DUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán írja, hallgatóbarát! Igen ám de idézőjelben! Vagyis inkább nem hallgatóbarát!

*
A műsorszerkezetet is ugyanilyen "hallgatóbarát" megközelítéssel alakítjuk. A főszerepet eleinte a 60-as, 70-es évek, 2000 februárja után a 80-as évek, azóta pedig már a 90-es évek legnagyobb slágerei is játsszák, ezen felül óránként igényes és tartalmas hírekkel jelentkezünk. Tiszteletben tartva a törvényi és hatósági előírásokat, igyekszünk azoknak a hallgatói elvárásokkal összhangban megfelelni. Büszkék vagyunk rá, hogy a hallgatók hitelesnek tartják, és szívesen hallgatják a Sláger Rádió híreit és más közszolgálati műsorait.

A rádió tulajdonosi konzorciumában főrészvényes EMMIS Communications több sikeres, vezető rádióállomást, továbbá igényes képes magazinokat és televíziókat üzemeltet az Egyesült Államokban és Dél-Amerikában. További tulajdonos a Credit Suisse First Boston és a JMG Super Express Kft. A részvénytársaság 1997. november 18-án kötötte meg az Országos Rádió és Televízió Testülettel a tevékenysége alapjául szolgáló Műsorszolgáltatási Szerződést. Az aláírást követően rendkívül gyors iramban megkezdődött a műsorstratégia meghatározásához elengedhetetlen közvélemény- és piackutatás, a munkatársak kiválasztása és betanítása, a stúdiók és irodák elhelyezése, a berendezések üzembe helyezése. Próbaadásokra már szinte alig maradt idő a rendelkezésre álló 90 napból, amely Karácsonyt és Újévet is magába foglalta.
Előzmény: Friderikusz Calligarisz (318)