fixiusz Creative Commons License 2005.12.26 0 0 26
Ne hallgasreám, ha úgy gondolod, nincs igazam. Igen akarod, sőt nagyon szeretnéd azt: minden rendbejöjjőn. Vedd figyelembe, hogy döntésed a gyermekedre is kihatással van. Ha találtál valakiot akit Ő elfogad, mindenkpen kiséreldmeg a dolgok kiegyenesítését. Ha férfias lépésre vársz, ne számíts rá, ma már nincs ilyen. Ellenben gondolj bele, ha az elején olyan elhatározással vágsz ebbe bele, amilyenre most jutottál talán nem tartasz itt. A következő történhet ha nem teszel semmit: megnyugszik a lelkiismerete, és úgy látja Te is ezt akarod, a szétválást, a barátságot. Miközben Reád az elkövetkező időben csak alkalmi kapcsolatok várhatnak. Egy pár hónapig várhatod az igazit, akit addig nem fogsz megtalálni, miközben magadat fogod okolni elöb utóbb. Talán szerelem is van köztetek, de a mai világban ezt az emberek nem merik bevallani, sőt elnyomják magukban.

Tegyél meg mindent, amivel visszatudod szerezni, de ez ne azt jelentse, hogy bármit megteszel amit kér. Sőt.

Hívd fel néha, de nem azért hogy találkoz Vele, hanem azért, hogy felidézzed bene kapcsolatotok szépségét. Értesdd meg vele finoman, hogy barátja nem lehetsz – ilyen nincs is –  / amit itt leírtak az előbb az szép, csak éppen a másik fél olvasatában, egész másként hangzana esetleg, / és elveszíthet örökre, ha nem téged választ, az aksi jó példa, de ne csak itt mond, hanem neki is. Ha van csepp esze érteni fogja.

Annyi évesen az ember, fél egy ujjab kapcsolattól, ahol kötve érzi magát, de ha job volt mint az előző, akkor dönteni fog és Neked ez a döntés végleges választ kell hogy adjon. Áldozd rá ezt az évet, de az újat, már vagy – vagy alapon kezdjed.

Még mindig szorítok.

Előzmény: DAncsa (21)