ikaljan Creative Commons License 2005.12.23 0 0 28

Kedves ansz...

 

most komolyan... abu Rashid mondott a kérdésben egy véleményt. Te evvel nem értettél egyet - azt mondtad, nem érti miről szól a vers.

 

De ha így van, akkor miért nem próbáltad meg megmagyarázni, miről van szó? (Így lehet, hogy belátja hogy tévedett, esetleg egy érdekes beszélgetés kezdődött volna el). Esetleg, ha már korábban szó volt ezen a fórumon ilyen témáról, megjelölnéd, hogy hol volt erről már szó. Így csak vagdalkozás folyik.

Szerintem a béke keresése ott kezdődik, hogy két ember értelmesen beszélget egymással, és nem kezd l'art pour l'art pengeváltásokba - tök értelmetlenül.

(még akkor is, ha szerintünk a másik egy szerintünk nyilvánvaló dolgot nem vesz észre - ha igazunk volt, akkor legalább tanítottunk valamit a másiknak... adott esetben pedig kiderülhet, hogy a dolog nem is olyan nyilvánvaló)

 

Csak, hogy egy kicsit továbblendítsem a beszélgetést... nem tudom, hogy ezt gondolod e, hiszen még a világért sem akartad kifejeteni, de szerintem arra gondolsz, miszerint a Biblia alapján sem férfiak, sem nők nem lesznek a mennyben, merthogy (így egyenlő számban és arányban lesznek ott 0-0%). merthogy a mennybe kerülők angyalokhoz hasonlatos nemtelen lények lesznek feltámadás után

 

Béke veled, és boldog karácsonyt!

 

 

Előzmény: ansz (24)